PROGRAMĂRI ACTE DE IDENTITATE

ATENȚIE! La Serviciul de Evidență a Persoanelor și Ghiseu Unic din cadrul Direcției de Evidență a Persoanelor a Municipiului Satu Mare pot solicita eliberarea unui act de identitate doar cetățenii români cu domiciliul pe raza Municipiului Satu Mare și în comunele arondate: Agriș, Bârsau, Botiz, Doba, Dorolț, Lazuri, Micula, Odoreu, Vetiș.

Detalii privind actele necesare, condiții de eliberare a actelor de identitate, termene de eliberare și taxe găsiți la linkurile următoare:

INFORMARE

  • Au prioritate cetățenii care au programare on-line, cu respectarea strictă a datei și a orei de programare. Cetățenii, care nu au programare on-line, în limita locurilor disponibile, se pot programa telefonic (nr de tel. 0261. 711191, 0261. 702675, 0261. 702676) sau să se înscrie pe lista suplimentară de programări (care se face la sediul DEP SM, etajul IV al Centrului Comercial Someșul în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 - 9:30 ).
  • Taxele necesare pentru eliberarea actelor pot fi achitate la caseriile DITL situate la etajul IV Complex Someșul.
  • La ghișeu vă rugăm să vă prezentați cu actele pregătite și cererea completată.
  • Prin continuarea procedurii de rezervare sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale, conform Regulamentului (U.E) 679/2016